Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Juci megy, nincs nő… szép volt RTL!

2012. szeptember 18. - Tágrazártszemmel

Mint kiderült, a Heti Hetes következő, RTL2-n induló évadjában nem kíván részt venni Hernádi Judit színésznő.

Megértjük. Elfáradt. Ennek a hírértéke körülbelül ki is merül itt. Viszont az is kiderült, hogy ki ül a helyére, vagyis, hogy ki nem.

A műsor főszerkesztője Ónodi György kijelentette, hogy szerinte, idézem: „Nem tudom, hogy szükség van-e nőre a csapatban. Amikor Juci itt volt, örültünk, de nem volt olyan visszajelzés, hogy feltétlenül kell nő.”

Itt tartunk. 2012 Magyarországa arra törekszik a kormány és a média közös közreműködésével, hogy abszolút fogjuk vissza a nőket. Nem elég, hogy a melegeket nem támogatja az ország 80%-a, de most már a nőket sem.

Ahelyett, hogy Ónodi ellenkezett volna Varga Istvánnal, és már csak azért is beültetne egy eszes, talpraesett nőt, inkább kizárja az egyik legnézettebb műsorból is a gyengébbik nemet. Egyszerűen nagyon nehezen hiszem el, hogy ilyen emberek a vezetők. Ők irányítják 10 millió buta sakkfigura fejét. Arra tolnak, amerre akarnak.

A végére pedig azért, Juci szavaival élve hozzátenném, hogy „Soha se mondd, hogy vége…!”. Talán még láthatjuk nagykeblű kedves ismerősünket a Duna-parti duma partin.

Csókolom.

bm.

http://youtu.be/mIF11Pxml48

süti beállítások módosítása