Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

VV Feca és Győzike, avagy a két pallérozott elme összeférhetetlenséggel küzd

2012. szeptember 14. - Tágrazártszemmel

Két ilyen baribaszót, de most komolyan.
Csóri Ferkóra amúgy is rájárt a rúd mostanság, egyrészt bedőlt a dinnye biznisze – talán nem ment neki a lékelés, vagy túl rasszistának találta a csíkos verziót -, másrészt még az asszonnyal is tányért törtek és hajat húzgáltak több ízben is.
Trágya a trágyában, hogy ezen tragédiák voltaképp, egy már elindult negatív folyamat burkának további hártyái, történt ugyanis a nem oly régmúltban, hogy az erős hiátus végett, antitalentumnak  bizonyult a mulatós iparban, pedig hát valljuk be, ehhez korántsem kell zenei géniusznak lenni, elég, ha valaki gázóra-leolvasó, vagy kiégett dzsiu-dzsicu edző.
Sajnálom, sajnálom, mert ez a Muzsika Tv mindég elvarázsol engemet, s ezt mi sem bizonyítja jobban, hogy csatorna-szkennelés közben, egyszerűen képtelen vagyok továbblapozni. Annyi magasztos ingert áraszt magából az adó, hogy fel sem bírom dolgozni, csak tátott szájjal, meredten bámulok magam elé, miközben a nyálam meg ráfolyik a 2-es gombra.
Azonban mindenképp felemelőnek éreztem akkor, hogy az eddig felvonultatott sztárok mellé – a teljesség igénye nélkül: Ferry, Sláger Tibó, Postás Jocó, vagy Merien –, csatlakozik VV Fecó is. Oldalam furkálta a kíváncsiság mutatóujja, hogy mi is lett volna vajh’ becses művészneve, ha belehasít a média mulatós rengetegébe.
Én,személy szerint a VV Wassermelone-t javallottam volna. Mint kezdő, az első pár fellépéshez csak egy műanyag mikrofont kaphatna, valamint Eduárdot, aki a CD-lejátszót kezeli a díszletek mögött, ha épp nincs beállva, mint jegykezelő a majálison. Viszont, ha már letudott legalább 8 falunapot *, feljebb léphetne egy szintet, és megkaphatná a Tóth-ikreket, akik háttértáncukkal jócskán javíthatnák az est horizontális színvonalát. Ha ezen, kvázi, tűzkeresztségen is átesne, még az is lehet, hogy Fásy papával - aki amúgy úgy néz ki, mint egy szélütésből visszamaradt hobbit -, danolhatna el egy Expressz slágert, Zsülikével a nyakában, feltéve, ha elbírja testtömegét.

No, miután beigazolódott, hogy ez a vonal csak egy felhőbe huppanó, bolyhos álomkép marad, nem kiváltképp tehetséges pályatársa, Győző nyújtott feléje baráti jobb kezet, hogy majdan édeskettecskén törjék át a hazai muzsikaipar frissen glettelt falát.
Ámde HerkóFerkó IQ-ból rájött, hogy a Győzike, az ő tehetségének bukéját csak arra használta fel, hogy önnön veretes szagát nyomja el vele.
Még a zsenge muzsikaszó alatt megbúvó Fecike hangját és minimálra redukálták, s mikor (jogos!) felháborodását szerette volna kifejteni a salgótarjáni biokémikus részére, az a ganaj ember még a telefont sem vette föl.

Fecókám életem, ne keseredj el, mert bár tégedet az élet jócskán szarral dobál, azonban van még biznisz, amibe bőszen belevághatsz. Teszem azt, fröcsöntött Fásy babákkal házalhatsz, darabjáért kettőkilencvenkilencet kérve.
Esetleg lehetsz még Dj.

*falunapok: A Muzsika és/vagy Nóta tv, csak és kizárólag 2, azaz két helyszínre szervezi bulinapjait. 1. Jól felszerelt stúdió, minimális díszlettel és műanyag, dekor gyümölcsökkel. A fizetett statiszták száma, férőhely szerint 15-20 fő, akik műsor előtt felszippantanak 2-3 csíkot, hogy kellően boldog arcot vágjanak műsor közben.
A tapsgépet felváltva kezelik.

2.Egy 100-150 fős település, ahol Sanyi bácsi egy felesért összetákol egy dobogót, ami legalább 2-2és félóra, kevésbé intenzív mozgást (és a Tóth-ikreket) is kibír. A jelenlévők létszáma 30-40 fő, akik 2 héttel a hepaj előtt bejelentkeznek egy laza dauerre a fodrászhoz, előveszik a gárdrobból az elsőáldozó ruhájukat, és betanulják az összes mulatós slágert rekordidő alatt.  Itt a 2-3 csík mellett, 2-3 feles is jár, aminek eredménye nem ritkán egy tömeges pankráció az első soros helyekért, és Fásy fecskéjéért. https://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=kkcMyuJ3OPY#!

süti beállítások módosítása