Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

3 klipajánló a hétre

2012. szeptember 13. - Tágrazártszemmel

Muse - Madness

Az első legyen a Muse legújabb videója, amely az október 2-án érkező "The 2nd Law" című nagylemezt hivatott beharangozni. Az látszik, meg eddig is látszott már, hogy az elektronika fog dominálni a lemezen, de ettől még nekem ez a dal nem jött be (sem a videó, hiába a csilli-villi effektek...már majdnem Linkin Park-szintre emelték a technikai részt). Vontatott, hosszú és unalmas. Ez a bajom egyébként a Muse-zal: Matt zseniális dalokat tud írni, amiket mindig körülvesz olyanokkal, amik meg számomra hallgathatatlanok. Míg a lemez címadó dala az előbbi, addig ez az utóbbi kategóriába tartozik. Mivel nem szeretném lehúzni a zenekart, ezért inkább egy olyan infó, miszerint november 20-án a Papp Laciban koncerteznek. Úgyhogy fanoknak érdemes ezt a dátumot feljegyezni. Jegyvásárlás ezen a linken!

Én meg várom az albumot, aztán majd meglátjuk a koncertet...

http://youtu.be/Ek0SgwWmF9w

Papa Roach - Still Swingin

Másodikként a Papa Roach zombihentelős videója kerül terítékre. Már a dalt hallhattuk korábban is, most viszont egy sztorival megáldott videót is kaptunk hozzá. Az új album szintén október 2-án érkezik (úgy látszik, valami csillagegyüttállás van akkor, vagy mifene...) és „The Connection” lesz a címe. A dal pörgős, rock n rollos, rapelős, dallamos...minden, ami kell. A videó már egy másik tészta, ugyanis a manapság igen divatos (vagy inkább pár éve volt az...) zombis témát hozták elő a srácok, kicsit keverve a Metro 2033 hangulatával. Nekem igazából bejött, bár ez a természetfelettis, Songokus, kézből lőjük a kékséget dolog kicsit távol áll tőlem. De sebaj, a csavarkulcsos jelenet már annál jobb. Az biztos, hogy nagyot fog szólni az album, a kérdés csak az, hogy a Paramour Sessions (2006) szintjét eléri-e. Én nagyon remélem, hogy igen.

http://youtu.be/mvSvEeD8CVQ

Linkin Park - Lost in the Echo

Harmadikként az igen egyedi megoldással élő Linkin Park új klipjét vesézzük kicsit, amely a lemez egyik leghúzósabb nótájára készült. Az alapkoncepció arról szól, hogy engedélyeztek egy facebook alkalmazást a klip oldalán (merthogy nem ám holmi Youtube videó a klip, külön oldala van, hahóóó), amely szemezget a fotóitokból, így magatok is benne lehettek a képsorokban. És valljuk be, azért az nem mindennapi dolog, hogy még ha ilyen sikerhajhász módszerrel is, de szerepeltek egy Linkin Park-videóban. Én már híressé tettem magam egy pár pillanat erejéig, úgyhogy javaslom Nektek is a dolgot. A klipet az alábbi oldalon tudjátok elérni:

A videót itt tudjátok elérni!

 

Jam

süti beállítások módosítása