Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi - Step Up 4. Forradalom 3D - Step Up Revolution

2012. szeptember 11. - Tágrazártszemmel

Egy újabb táncos film látott napvilágot, amely véleményem szerint 3D-ben rendkívül látványos, bár már unalmas. A film gyártók próbálnak megfelelni az újabb és újabb trendeknek, de egy idő után már elcsépeltnek tűnnek ugyan azok a stílusok. Meg lehet nézni, sőt, aki szereti az ilyen jellegű filmeket, annak ez kötelező tananyag lesz, főleg moziban 3D szemcsivel, mert lélegzetelállító így egy ilyen filmet nézni, és még a zenék is nagyon ütősek benne.

Röviden a történet: Emily (Kathryn McCormick) profi táncosi karrierről álmodik, ezért Miamiba költözik. Itt hamarosan beleszeret egy Sean nevű fiúba (Ryan Guzman), aki a Banda nevű tánccsoportot vezeti, amely profin kidolgozott, látványos flash mobokkal hívja fel magára a figyelmet. Amikor egy dúsgazdag üzletember épp a Banda területén tervez szállodákat építeni, és emiatt emberek ezrei veszítenék el az otthonukat, Emily kötelességének érzi, hogy csatlakozzon Seanhoz és a Bandához. Együtt dolgoznak azért, hogy a táncot puszta előadó-művészetből a tiltakozás művészetévé változtassák, és a nagy ügyért még az álmaikat is készek feláldozni.

Szóval tini fiúk és lányok, meg mindenki akit ez a látványos táncfilm érdekel, irány a mozi és nézzük meg együtt, sikerül e megmenteni a Banda kedvelt területét!

gugli

 

http://youtu.be/yIPqpv-PHB0

süti beállítások módosítása