Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dallas – Then and now – Elenor Ewing (későbbiekben Farlow)

2012. szeptember 10. - Tágrazártszemmel

Ray Krebbs cikk itt! Cliff Barnes cikk pedig itten!

Akkor:

ellie.jpgA (god)mother, aki mindenkit óv, aki feltétel nélkül mindenkit liblingel, és akit mindenki, ismétlem, mindenki szeret. A világ megmentője, Southfork Teréz anyuja, a megváltók megváltója, a jóságos rőzsehordó néne, aki a bedöglött GPS végett highway-ra terelődött sete-suta őzgidácska törött lábáért is nullás vérét adná (naná hogy nullás, mert akkor mindenkinek csapolhat magából). Szerepének utolsó leheletéig egyetlen küldetése van, az örök feladat, amiért meghalni is érdemes: Összetartani a családot.
Lehet a delikvens egy darabolós szociopata, vagy a helyi lúzer, meleg birkanyíró, ha ereiben Ewing vér csörgedez, akkor a család megbecsült, oszlopos tagja. Az emberek jöhetnek-mehetnek, mint a kupiban, semmi sem számít, ha közénk tartozik, a ranch-en a helye. A már-már idegesítő lelki békéjét és nyugalmát is csak egyszer vesztette el, mikoron megtudta, hogy Dzsoki már nem szűz.
Ellie, a tibeti bölcsességek nagy tudója, hiszen nem egyszer fájdalmas, de odaadó tekintetével, valamint 140 centijével köpte az igét fiainak, férjének, menyeinek, a producernek és a tejesfiúnak.
Legnagyobb problémája, hogy mindig mindenkiért egyfolytában csak aggódott, s ebből kifolyólag mosolyát csak a 364. és a 365-ik részben villantotta, mikor is Koncsítá, a bevándorló szobalány végre megtanulta, hogyan szervírozza tisztességesen azt a kurva álákárt menüt reggelente. Csodálkozom, hogy nem patkolt el a 96. rész után, stressztől kapott gyomorfekélyben. Miután Dzsok kilehelte a lelkét, megkörnyékezte a partvisbajszú tököslegény, Clayton Farlow, aki mindig is álló pöccsel, orvul lesben állt, és csak Dzsok elpatkolására várt, hogy leteperje Shaibaba reinkarnációját, Ellie-anyut. Szó, mi szó, vért izzadva kellett megküzdenie az öregnek egyrészt Elcsi szerelméért (mondjuk hülye ez, mit várt volna Dzsok balesete után 2 nappal), másrészt pedig az új státuszért, hogy elfogadják őt, mint a család új gubernátorát. Természetesen öregnéne idővel beadat a derekát, mert  rájött, hogy ő sem lesz fiatalabb, szekszelni meg kell, szóval hozzáment a szintén burzsuj tehenes-faterhoz, és csak remélte a jótétlelkével, hogy lassan, de biztosan mindenki megbarátkozik majd vele, és befogadják az elit szuperkörbe.
A terv félig sikerült is, a család java birkarésze ennek eleget is tett, ámde ott volt Dzsoki, akiről tudjuk, hogy a egy lelketlen farok, és saját magán kívül mindenkit utált (kivéve Elliet), így sosem barátkozott meg a gondolattal, hogy egy Fárló vegye át apja helyét, meg amúgy is, köcsögnek lenni jó, így a széria további részeiben megpróbálta többszörösen kigolyózni, vagy befeketíteni a trónbitorlót.
Dzsoki csak egy okból nem dobta be az ipari húsdarálóba a vén kéjencet, az ok neve pedig: Ellie.

Most:

Nos, mivel a rendező idejekorán kifingatta, így a folyatásban sem debütálhatott volna újra. Mondhatnám, hogy teste már elenyészett, de a lelke örök, ez holt biztos.
Ama földöntúli szeretet, melyet egész életében gyakorolt feszt, természetesen most is kihat egész Texas államra, a csatornázási műveket is beleértve. Időnként megjelenik családtagjai egy-egy lázálmában, melyben ott áll, hátilag kötött otthonkájában, az arcába égett aggódó, szomorútacskó tekintetével, s csontos, görbe mutatóujjával ejnye-bejnyét bökdös az ember mellkasába. Nem győzöm hangsúlyozni, hogy mindezt csak az anyai szeret, a gondoskodás és az odaadás jegyében teszi. Biztosít mindenkit afelől, hogy szeretete sosem múlik, küldetése pedig halála után is megmarad.

Feltételezem, hogy a már kihalt tagokat is üldözi a túlvilágon; ezen kívül odaát, egyéb karitatív tevékenységeket is folytat: egy golfkocsival szedi össze az elkóborolt, test nélküli lidérceket és tereli őket a sárga útra, valamint önismereti tréninget tart a labilis lelkeknek, hogy újjászületésük alkalmával, egy szebb világban keljenek újra útra.
Halála után 2 évvel, szentté avatták. I. St. Elenor Ewing Farlow.
R.I.P. Ellie, és ne feledjétek, szeressük egymást gyerekek!

süti beállítások módosítása