Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Felbőszülve, újratöltve – avagy, VV Cristofel egypercese

2012. szeptember 03. - Tágrazártszemmel

Kérem, a videó megtekintését:

https://www.youtube.com/watch?v=tHLgqfhDFWc

Most már semmi kétség afelől, hogy páciensünk, akut nárcisztikus személyiségzavarban küszködik.
Zsöniális tehetségeknek barokkos túlzással sem nevezhető pályatársairól úgy érzi, nem adták meg számára a kellő tiszteletet, így ők lettek dühkitörésének szenvedő alanyai, akiket kifinomult módon elküld a halál bíborszínben úszó, majdan lilára préselt, kóchengeres ráncos farkára, egy majdnem kies, napégette fél-puszta helyszínen; ámbár a makulátlan tájképből igen-igen hiányzik egy újonnan fényezett mezőgazdasági traktor, ami hanyagul, nyikorgó kerekekkel átmenne szteroiddal felajzott testén.
Az eme kórban szenvedők másik ismérve, hogy rettentőmód arrogánsak és önelégültek, de ugyanakkor roppant magabiztosnak tűnnek. Véleményem szerint eme elfajzott gőgössége még gyermekkorára vezethető vissza, ahol  falujában, a Cselendzs-napon belül  megrendezésre kerülő úszóversenyen igen mérsékelten alul maradt, ugyanis a többiek dudorodó fecskéjét látván, nem tudta megemészteni, hogy versenytársai hímvesszeje jócskán meghaladta önnön méretét, ezzel elindítva egy akkor még nem látott, sajnálatos folyamatot, ami az imént megtekintett videóban csúcsosodik ki, de úgy is mondhatnám, hogy a szunnyadó gejzír imígyen ontotta ki magából a benne lappangó, feszülő, ordító, forró meleg vízét.
Továbbá, síkos olajat dobott a háborgó tűzbe, hogy képtelen volt egy valamirevaló ejakulációra, így hiába az istálló melletti ganajdombon töltött sok-sok óra a „Tanyasi tyúkok újratöltve” c. előfizetéses magazin roppanó, megsárgult lapjai társaságában, mert az oly annyira áhított, pátoszos kielégülést akkor, s eleddig sem tudta abszolválni.
Az azóta eltelt kóros évek alatt ez a feszültség egyre csak nőtt, s könnyeinek sanyarú hangjai beleborzongtak a setét éjszakába.
Palástolván kusza, szánalmas érzelmeit önmagát illetően, a világ számára másik orcáját próbálja prezentálni, s a kaotikus érzelmek, valamint az önimádat egészének magabiztos gombolyagjával tekeri körbe a körülötte élőket.
Tudom, hogy sok ember azonosul az érzéssel, mikor gyomrából az agy által pulzált ingerekig feltörni készül a vágy, hogy kezébe vegyen akár egy egyszerű irodai tűzőgépet, és kidekorálja vele a heréit.
Azonban, én akkor is azt mondom emberek, hogy legyünk megértőek, hiszen ez a saját magát glorifikáló, deplorábilis, férfinak aligha nevezhető, embrióból csökkentett módban kialakuló, genetikailag mutáns jegyeket mutató képződmény, csak palástolni kívánja mindazt, amit a kíméletlen élet darabosan, de ugyanakkor sugárban okádott ki rejá, így ne essünk neki nagyanyánk antik étkészletével, inkább simogassuk meg fejét, és mondjuk el neki, hogy teletankolt, kis pöccsel is remekül és boldogan lehet élni.

Hekk Sütő Marika Néni

süti beállítások módosítása