Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Dallas – Then and now – Cliff Barnes

2012. július 26. - Tágrazártszemmel

 Ray Krebbs cikk itt!

Akkor:

Nos, Kliff úgy vonult be a texasi köztudatba, mint az univerzum legnagyobb balfarok lúzerja. Ennél szerencsétlenebb barom állatot nem sűrűn lehetett látni. Életcélja, kivonni a forgalomból és megsemmisíteni Jockey Ewing-ot. Jelmondata: “Ezzel a küldetéssel születtem, ezzel is fogok megdögleni”.
Nos, utóbbi legalább sikerült neki.
Ha életének jelentősebb mozzanatait akarnám érzékeltetni, akkor egyszerűen, finom nőies mozdulattal emelném fel a középső ujjam.
kliff.pngŐ volt az, aki mindig próbálkozott feljebb lépni azon a bizonyos létrán, de lúzersége és az alkohol miatt, mindig visszaesett a tyúkszaros ólba. Külcsínt tekintve sem kapott túl sok pozitív adalékot a Jóistentől, s bár a 70-es években inkább volt raj a bilire-vágott hajú, cuppantott farmeres, rodeós buzi sztájl, Cliff még így sem tartozott a deli recskás  rencses tökös legények közé.
Van igazság abban, hogy az ember a szülei szarát egy életen át magával hordozza; nos, ez nála sem volt másként, ugyanis - ahogy az köztudott -, faterja sem a limonádé szeretetéről volt híres, nemhiába ragadt rá a Tintás Bárnsz név. Ha megélhette volna, biztosan büszkén húzta volna ki mellét a detoxban, hogy fia ilyen zseniális sikereket ért el élete folyamán. További kitolás volt Kiflit nézve, hogy az öreg alkesz utálta Don Dzsokot, mint dögkeselyű az üvegszemet, így a festői kép-kapcsolat tovább öröklődött, már ami Kliff és Dzsokit felebaráti szeretetét illeti.

Kliff néha az élet két oldala között ingázott, olykor ezerdolláros báró, máskor 10 centes piás, azonban személye ott lengett mindvégig a sorozatban, hiszen mégiscsak méjn-karakternek számított, legalább is több munkabért utaltak át neki, mint a szarpucoló Réjnek.
Ne felejtsük el megemlíteni, hogy a szappanoperás konfliktust igencsak szította, hogy húga, Pámelá, – aki amúgy egy jellegtelen, hisztis, elégedetlen pina volt -, Dzsoki öccsének, Bobinak volt a futtatott csaja, akit legnagyobb szerencsétlenségére, még el is vett.
Hogy az égbe lehetett valaki ennyire balfék, hogy miközben az emberek java kihasználta, gúnyt űzött belőle, addig ő elhitte, hogy rózsaszín fonallal szövögetett álma, miszerint kicsinálja Jockeyt, bármikor is elérhető cél lesz számára. Hiába, kis hal volt ő, Dallas olajjal etetett cápáihoz képest.
Persze Ellie őt is szívesen ültette volna a reggeliző asztalhoz, azonban a félelemfaktor szökkent volna úgy 1-2 emeletnyit Dzsoki végett, hisz előbb landolt volna Cliff szemében a kávéskanál, mintsem lenyelje a roppanós pirítós első katonáját.
Természetesen néha neki is csurrant-cseppent valami texasi, nagymellű szőke buksza, és Szamantát is húzogatta egy ideig, akiben majdnem meg is fogant egy kislúzer.

Most:

cliff2.jpgCsoda, hogy még él.
Valószínű élete végéig sem fog odáig eljutni, hogy felfogja lúzerségének nagyságát. Mondjuk, ha így lett volna, menet közben biztos felakasztja magát valami lószőrből font kötélre a csóringer lakásában, az 5.000 dolláros papucsában, miközben másnaposan, hetyke pöccsel, egy Heffnerre hajazó köntösben okádja teli a vécét.
Terve, miszerint azt a görényt eltünteti a Föld színéről, nem jött össze, pedig végső elkeseredésében minden eszközzel próbálkozott, még a Lipicai ménest is ráküldte Dzsokira, de ezt a szívós, dörzsölt sátánfattyát nem könnyű ám kinyírni.
Az élet egyéb területén is kudarcot kudarcra halmozott, ráadásul a kurva drágán megvásárolt rodeó bikájáról kiderült, hogy közel sem olyan díjnyertes, hacsak abban nem, hogy úgy be van lassulva, mint egy jamaicai füves, és az egész napját azt teszi ki, hogy zabál, kérődzik, és fingik.  Befuccsolt üzletei miatt egyre többször látogatta a helyi bárokat, és nem a sósmogyi miatt. Depressziója és vad alkoholizmusa odáig fajult, hogy “minden mindegy” alapon feltette megmaradt vagyonát a lovin, azonban az általa glorifikált Tekszaszi Tökösnek nevezett ló, már a rajtvonalnál kifingott.
Szami néha ugyan be-be kukkantott még hozzá egy vodkásüveg társaságában, és vad szexpartikat rendeztek egészen addig, míg nem lett impotens ez a szerencsétlen, s ez a pont volt az, mikor életében egy igen esszenciális törést figyelhettünk meg.
Hiába, a Bárnszokat még az ág is húzza.
Jelenleg a dallasi pszichiátrián kezelik, mert rögeszméje, miszerint Jockeyt likvidálja bármi áron, szó szerint az agyára ment. Értesüléseink szerint, az állapota változatlan, habzó szájjal Jockey nevét kántálja, mint egy sámán, közben pedig a párnájából kiszedett tollak, valamint a kertben talált gallyak felhasználásával, Meggájver módra woodoobabát kreált, és azt rágcsálja, köpködi egész nap.

süti beállítások módosítása