Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Budapesten járt a Boommodels ! Backstage

2012. július 18. - Tágrazártszemmel

Pénteken Budapestre látogatott a Boommodels csapata a július 26-27-én megrendezésre kerülő kolozsvári Men’s Fashion Week kapcsán. Stábunknak Mara Pocsveiler fotós a helyszínen számolt be jövővel kapcsolatos terveikről, illetve arról, hogy a kiválasztott magyar fiúk mennyire tudták kihasználni a kamera adta lehetőségeket.

Az egy éve útjára indult, folyamatosan felfelé ívelő ügynökség péntek reggel 13 modellel érkezett hazánkba.

„ A Boommodels célja a hazai arcok rekrutációja. Igaz, egy éve indult útjára, de már most folyamatos kapcsolatot ápolunk a párizsi Elite modellügynökséggel, illetve más cégekkel. Kitűzött célunk, hogy a magyar fiúk segítségünkkel érvényesülhessenek a nemzetközi piacon.”

A fashion week beharangozó anyagát nem hiába készítették itt, ugyanis magyar fiúkat is fotóztak olyan helyszíneken, mint a Bazilika, a Vörösmarty tér, vagy a Fashion Street és környéke.

„A Men’s Fashion Week tulajdonképpen egy két napos esemény, július 26-27-én fogjuk megtartani a felújított Cazino-ban. Ennek inkább kulturális, mint kereskedelmi célja van. Szeretnénk felfrissíteni az emberekben a divatmorált. Már felvettük Románia legnevesebb sytlistjaival és tervezőivel a kapcsolatot, hogy jelenjenek meg az eseményen. Például Stefan Burde neves tervezővel, de ő csak egy a sokból.”

 

Több magyar fiú is érkezett a helyszínre, egy kéthetes toborzásnak köszönhetően. Egy rövid beszélgetés után a vezetőség döntése alapján a kiválasztott fiúk csatlakoztak a külföldi modellekhez.

„ Ez egy elég gyors toborzás volt, de én nagyon meg vagyok elégedve a magyar fiúkkal, és a helyszínekkel. 3 fiút választottunk Levente, Jenci, Dávid, velük kiváló volt együtt dolgozni. Természetesen és profin mozogtak a kamera előtt.

„Bár az égiek nem voltak kegyesek hozzánk, de célunkat, amiért jöttünk, megvalósítottuk, jól éreztük magunkat.”

[caption id="attachment_708" align="aligncenter" width="408"] lent: Mara Pocsveiler Zsolieeval beszélget[/caption]

A magyar ügynökségről és a további tervekről, kérdésünkre ezt a választ kaptuk:

„Hamarosan megnyitja kapuit a magyar irodánk, és mint anyaügynökség, a modelleknek elindítjuk a pályájukat folyamatos lehetőségeket biztosítva számukra. Készülünk egy nagy „Bommra” Budapesten, de egyelőre ez még maradjon titok.”

Zsoliee