Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Sziget 2012.

2012. július 10. - Tágrazártszemmel

1993 nyarán útnak indult egy Diáksziget néven rendezett fesztivál. Körülbelül 45ezren voltak, 300 forintos napijegy és 1800as hetijegy mellett. Mára büszkén mondhatjuk, hogy a Budán 20. alkalommal megrendezendő Sziget fesztivál Európa legjobb, legőrültebb bulija.

Ha valaki esetleg elsiklott volna felette, leírom még egyszer: IDÉN LESZ A 20. SZIGET! Aki nem lesz ott, olyan, mintha nem is létezne, jobb, ha le is törli magát facebookról…

Ha még nem győztelek meg akkor most figyelj! Egész nap, jéghideg Drehert iszogatva bámulhatod a lenge ruhában mászkáló csajokat/pasikat. Ja, és ne feledkezzünk meg arról sem, hogy a világ legjobb zenekarai, énekesei 2012. augusztus 6-13-ig itt lesznek, és csak is arra várnak, hogy készíthessenek Veled egy közös fotót. Minden magyarnak zenélni fog a Csík zenekar, a punk nagy kedvelőinek itt lesz a Sum41. Mégis ki ne emlékezne a Sum41-t körülvevő tini csajokra? De szép idő is volt… és most még többen fogják a nyálukat csorgatni, hiszen akik felnőttek csak érettebbek lettek, vakok nem, a fiatalok meg úgyis imádják a negyvenes fiúkat. És, ha úgy érzed, hogy eddig egyik sem keltette fel érdeklődésed, akkor ezt nézd! Itt lesz még: Quimby, Placebo, Korn, The Killers, The Stone Roses, Ministry, The Roots, itt lesz a rap kétségtelen királya Snoop Dogg és természetesen az LMFAO egyenesen az Egyesült Államokból. Itt a lehetőség, hogy mindenki együtt shuffelin-ezzen. Konkrétan azóta nevetek, mióta elképzeltem a fejemben.

Akárhogy is, nekem egyre jobban megéri az árát. Főleg, hogy nincs szmog, egyszerűen csak levered a sátrad, amiből nem lopják el a pénzed, hiszen készpénz nincs a fesztiválon csak a Fesztiválkártya, ami gyorsabb, kényelmesebb. (Az OTP-nak köszönhetően, pedig akár közvetlenül is tölthetsz pénzt a Fesztiválkártyádra, az erre kijelölt helyeken.) Ezen felül, akkor sincs vész, ha barátaid láthatatlanná válnak, hiszen a Vodafone segítségével, bárhol, bármikor megtalálod őket.

 

 

Én azt mondom, menjünk együtt Szigetelni! Ne hagyd ki életed legnagyobb buliját, a barátaid ott lesznek! Hogy mondjuk egyszerűbben, hogy világszínvonal? Hát így :

Sziget 2012!

bm.

süti beállítások módosítása