Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Bombaként robban be hazánkba a Boommodels!

2012. július 04. - Tágrazártszemmel

 

Idén a magyar divatvilág abszolút nem spórol a meglepetésekkel. Folyamatosan esik le az állunk, hogy hány fiatal magyar tehetség kap a nemzetközi kifutókon lehetőséget a világ különböző pontjain (elég Mihalik Enikőre vagy Palvin Barbarára gondolnunk). Az idei nyár azonban tartogat még újdonságokat, hiszen a nemzetközileg elismert, kolozsvári ügynökség, a Boommodels úgy döntött, hogy a július végi Boys Of Men’s Fashion Week promóciós anyagát Budapesten készíti el magyar, illetve romániai modellekkel.

A budapesti helyszínekről még tárgyalások folynak, nem bíznak semmit a véletlenre, hiszen a román divathét egy exkluzív helyen, a Cazinoban lesz megtartva.

[caption id="attachment_525" align="aligncenter" width="960"] Fashion week helyszíne! Cazino[/caption]

 

A Boommodels sikerein felbuzdulva folyamatosan veszi fel a kontaktot a szomszédos országok kezdő modelljeivel, esélyt adva arra, hogy minél többen megismerjék őket. Fiúk és lányok jelentkezését egyaránt várják, a Boommodels Hungary Facebook oldalán lehet kérdezni, érdeklődni!

Ha igazak a pletykák, novemberben Budapesten megnyílik hivatalosan a Boommodels Hungary is, ami talán egy új mérföldkő lesz a hazai divatvilágban.

Hamarosan jelentkezem egy velük elkészített interjúval, amiből még többet megtudhattok!

facebook.com/boommodels.hungary

Richy