Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Birka nép. Fekete helyett, narancs báránnyal.

2012. június 21. - Tágrazártszemmel

[caption id="attachment_307" align="aligncenter" width="485"] Csak néznek ki a fejükből, nem értik mi folyik körülöttük.[/caption]

Szép lassan lezajlanak a szóbeli érettségik is. Most ugrik a majom a vízbe...

Ugyanis eddig mindenki csak szidta az új felsőoktatási törvényt/rendszert. Hívhatjuk akárhogy, nem lesz jobb. Hiszen ténylegesen, mindenki csak most kezd el számolgatni, mindenki csak most jön rá, hogy "Anyám nem leszek benne a keretszámba!"... Vagyis a szidás átmegy szidalmazásba a szidalmazás pedig felkelésekbe.

Menne, ha nem lett volna igaza egy nővérkének a budapesti Plazmaszolgálatnál.

Érzem, ezt most, meg kell magyaráznom. Fiatal vagyok, kell a pénz, szeretek segíteni az embereken (lsd. véradás), ezért heti egyszer elmegyek, és plazmát adok. Nagyon bulis az egész. Mindenhol fiatal nővérkék szaladgálnak, mosolyognak, és a pénz mellé jár a megérdemelt Balaton szelet. :)

Nos, itt beszélgettem Nővérrel.

A lánya idén érettségizett/érettségizik. Jogász szeretne lenni. Okos kislány, töriből 5-ösre érettségizett emelt szinten, ami nem kis dolog... Tényleg nem!

Leült mellém és mély szomorúsággal ecsetelte, hogy bizony csak 100 állami hely van. Kiemelném mégegyszer, hogy ÁLLAMI. És a francba is. Tényleg nem csak azzal van a baj, hogy fizetni kell, hanem azzal, hogy abba a csekély 100as keretbe, az ÁLLAM emberei helyezkednek el, megteremtve ezzel a jövő felsőrétegét... Gratulálok. Őszintén.

 

Nővér lánya nem szeretné felvenni a diákhitelt! Megértem! Megértjük...hogyne értené meg akárki. Egy szemeszternek több, mint 300000 szépséges magyar forint az ára. Állami helyekre átkerülni pedig több, mint valószínű, hogy esélytelen. Szóval, nem szeretné felvenni, és azzal érvelt, hogy majd hátha jobb lesz, és később kezd el egyetemre járni. Viszont abba nem gondolt bele, hogy talán jövőre csak 75 lesz a keretszám... Én azt mondom: Vedd fel a diákhitelt! Amint megkaptad a szükséges tudást, rohanj nyugatra, utald át a mocskos pénzüket, és légy boldog!

 

Most lehet szitkozódni, hogy "Jaaaj, megint a külföld..!". Igen megint az, mert itt már embertelen ami folyik. 2/3-adot kapott Viktor! Nem a többiek ... Viktor apánk. Mi adtuk ezt neki. A csorda, a birkák. Most pedig annyi eszünk sincs, hogy megszólítsuk a juhászt. Pulikutyáival együtt 9 és fél millió magyart bedug a kerítés mögé. Akik kint maradtak vagy szerencsések, vagy messzire ér a nyelvük.

Sajnálatos, hogy bármelyik intézménybe belépek, 10ből 8 ember 5 rossz dolgot kapásból tud mondani az ország jelenlegi állapotáról.

5 jót, még talán maga OV sem.

Azért remélem mindenki sikeresen zárja érettségét mutató vizsgáját, s minél többen jutnak be igazságosan a felsőoktatásba!

bm.

süti beállítások módosítása