Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Eurogames 2012, Budapest - Összefogással egymásért!

2012. június 18. - Tágrazártszemmel

Tények: 2012. június 27-től július 01-ig Budapest ad otthont az Eurogames-nek - más néven meleg olimpiának. 3800 sportoló és még 2000 szurkoló érkezik az eseményre! Ami még a tények közé tartozik: Budapest ez alatt a 4 nap alatt akár 2 -3 milliárd forint bevételt is generálhat a rendezvényből.

Az ország vezetése és Budapest főpolgármestere, Tarlós István teljes mértékben elhatárolódott a rendezvény támogatásától! Nem fér össze a mentalitásával, ezért nem tudja támogatni a budapesti meleg olimpiát. Mint fogalmazott: "tudomásul veszem, hogy vannak a szervezőcsoport által képviselt életformával azonosan gondolkodó és érző embertársaink. Tiszteletben tartom a jogaikat, ugyanakkor a szervezet munkájába beavatkozni nem óhajtok. A magam részéről főpolgármesterként és magánemberként a képviselt életformától és a rendezvénytől egyaránt elhatárolódom, így azt támogatni sem tudom."

A jobbik egyszerűen elsöpörné ezt a dátumot a naptárból. Mindent megtenne, hogy a sportrendezvény ne jöjjön létre! Kitiltaná a sportolókat az állami és önkormányzati létesítményekből. A rendezők  jóformán egyedül maradtak! Végül is az egész világon odafigyelnek erre az eseményre, és támogatják a „nyugatibb” európai országok is, csak itt középen van fekália az agyakban! Vajon Felcsútra érdemesebb töménytelen pénzt tolni a hobbifociba, vagy esetleg megmutatjuk a világnak, hogy a magyar nem egy 20 évvel elmaradott nép, akiknek a vezetői finoman is szólva… (mély levegő)

Az esemény természetesen nem magamutogatásról szól, hanem sportesemények tömkelegéről, kulturális rendezvényekről és egy pici Liberty-ről!

A londoni olimpia szervezőbizottsága a következőt írta a MOB-nak:

„Az általuk szervezett sportesemény nem kirekesztő, hanem mindenki számára teljesen nyitott, nemtől, fajtól, szexuális és nemi identitástól függetlenül. A rendezvény célja az amatőr sport népszerűsítése, és a sport összefogó erején keresztül küzdeni a megkülönböztetés és kirekesztés ellen, legyen az faji, származási, nemi, vallási vagy bőrszín alapján való.”

"Szeretnénk mindenki számára megmutatni többek között ezen rendezvényen keresztül is, hogy mi, az LMBT (leszbikus, meleg biszexuális, transznemű) közösség tagjai is ugyanolyan emberek vagyunk, ugyanúgy gondolkodunk és ugyanolyan értékek szerint éljük az életünket, mint a többségi társadalom tagjai" - fogalmaztak a EuroGames szervezői közleményükben.

 

Kedves politikusok! 2012-t írunk! Itt lenne már az ideje kihúzni a fejecskéjüket a homokból, és támogatni olyan eseményeket, amik embereket, tömegeket mozgatnak meg világszerte - független attól, hogy milyen szervezések ezek. A másik gondolatom  pediglen az, hogy ez az ország a büdös életben nem fog tudni semmilyen nagy sporteseményt rendezni, tehát ez az utolsó esélyünk bizonyítani! A világ, június 27. és július 01. között ránk fog figyelni!

Jó lenne, ha egy barátságos, nyugodt, napfényes Budapestre érkezhetne az az 5000 ember. Jó lenne, ha a rendezvény végén azt mondanák: jó volt itt! Jó lenne, ha szét tudnák vinni a világba, hogy Magyarországra érdemes jönni! Jó lenne, ha végre nem szélsőséges lenne ez az ország, hanem liberális!

Sok sikert kívánok a rendezvény szervezőinek, sportolóinak, szimpatizánsainak!

Figyelem!!!!

A szervezők önkénteseket toboroznak folyamatosan!

a www.eurogamesbudapest.hu oldalon megtaláljátok a részleteket.

 

 

Brad

süti beállítások módosítása