Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Comet 2012 - Majomparádé alkalmatlan senkikkel!

2012. június 15. - Tágrazártszemmel

Átadták a Viva a gömbjeit a nyerteseknek!

 

 Összegyűlt a zenei és a celeb világ apraja-nagyja. A Viva 11. gálájára nagyon sokan érkeztek. A sportaréna színültig megtelt. Rögtön a gála elején Puzsér úr csapatta ki a biztosítékot, mikor is a következőket nyilatkozta le a nagyérdeműnek. „Ez egy majomparádé, ahol senkik parádéznak, szanaszéjjel. Ezek arra se képesek, hogy egy fodrászatban felsöpörjenek.” Majd Marcell "ha Puzsér Batman lenne, hova bújna el a csarnokban?" kérdésére a kritikus forgó, véres szemekkel reagált. Puzsér kifakadásai itt még nem értek véget! A legjobb női előadó díját adhatta át, és a megszólalásra kiosztott időt szépen ki is használta.

 Az elmúlt évtizedben nem volt más cél, mint megtölteni a két reklám közti időt valami olyasmivel, ami majdnem annyira hulladék, mint egy reklám. Ez volt sokak törekvése, és ezért tart ott a magyar hakniélet, ahol.  Ezt a gömböt alkalmatlan senkik kapják. Aki kapja, nem jár jó úton, csak a tinik élvezettel klikkelnek rá. Ez a díj felelősséggel jár, amire a popszakma nagy ívben szarik. Ezt a gömböt Mordor hegyei között kovácsolták. Egy gömb, mind felett!" 

Tóth Gabi ezzel a gyönyörű felvezetéssel vehette át az év legjobb női előadó díját. Gabi nem volt rest, és vissza is csapott Puzsérnak, akinek bamba pofavágásai sem maradhattak el válaszként! Mindenesetre a Viva Comet idei unalmas, semmit nem mondó gáláját Puzsér töltötte be, egy kis műsorral! A „Majomparádé”  nem lett volna tökéletes, ha korunk megélhetési bunkója nem vesz részt rajta, és nyomja Live a pofánkba azt, amit már évek óta tudunk! Kicsit PR szagú volt a dolog, de élvezhető!
A jelöltek 2012.
 
 
Az idei nyertesek! 
 
 
A legjobb férfi előadó: SP.  
 
A legjobb női előadó: Tóth Gabi 
 
A legjobb új előadó: Young G
 

A legjobb együttes: Children of Distance

Magyar könnyűzenei díj : Anima Sound System

A legjobb videoklip: SP - Maradnék (rend.: SP )

Idén is bebizonyosodott, hogy a minőségi zene nem számít

Pár összefoglaló mondat a gáláról:

 Tolvai Reni szinte meztelen érkezett. Látszott rajta, hogy súlyfeleslege nem nagyon érdekli! Király Viktor és a királyi gárda, megint szürke önmagát adta. Ebben az évben is rá kellett jöjjünk, hogy SP nem unalmas és gagyi, hanem trendi és minőségi! Kelemen, kabát helyett egy szál alsógatyában jött ki a színpadra... Compact Disco hatás: kiégtünk, beégtünk. Az Anima Sound System, Majka és a "Belehalok" triója hozta a megszokott minőséget! A sztárvendég pedig igazából nem is volt sztár, csak vendég...
 

[caption id="attachment_97" align="aligncenter" width="254"] " Egy Gömb mind felett"[/caption]

[caption id="attachment_98" align="aligncenter" width="224"] A legjobb énekesnő 2012[/caption]

SP elsőnek a  két támogatójának köszönte meg a díjat ! Köszönjük , hogy szavaztatok ! :)
[caption id="attachment_102" align="aligncenter" width="282"] Reni bár nem kapott díjat de az "Év Gömbjei" kategória győztese lett.[/caption]

süti beállítások módosítása