Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Best of 2011/12 Egy új színfolt a rádiózásban

2012. június 08. - Tágrazártszemmel

Emlékszel még azokra a Roxy-is partikra? Emlékszel még azokra a Rise-os bulikra? Emlékszel az éjszakákra, amit végig flörtöltél a legjobb csajokkal vagy pasikkal ? Mikor áttáncoltátok magatokat a napfelkeltébe... Most csak csukd be a szemed! Gondolj vissza életed legjobb partijaira! Éld át újra azt az érzést, ami a zene mámorába vitt el. Vágysz ezekre már régen? Hiányzik a trance és a house, dnb és a funky az Rnb és Rap a legjobb minőségben? Akkor most nyisd ki a szemed! Ugyanis két fantasztikus ember újra elhozta neked azokat az érzéseket, amire már évek óta vágytál! Egy szinte mesebeli történet, álmokkal a zene hullámhosszán! Akit ma közelebb hozok nektek az nem más mint Zius és Andris és a vezető online rádiójuk, a GyálFM története!
amíg olvasod a riportot hallgasd a GyálFM rádiót: www.gyalfm.hu
       Tgsz.: Beszélnél arról nekem, hogy indultatok el és hogy mióta dübörög a Gyál FM?
       Zius:  Tavaly novemberben indultunk. Kezdetben csak az auto Dj szólt és weboldalunk sem volt, egy linken keresztül tudták a hallgatóink a rádiót hallgatni, amit a facebook-on szórtunk szét. Utána csatlakozott hozzánk Samtboy a mixeivel, amivel színesebb lett a rádió. Ezt követően hamarosan elkészült a weboldalunk, amelyen még több információt meg tudtunk osztani a hallgatókkal. Mára már stabilan összeállt a rádió, sokan csak úgy emlegetnek minket, mint az új Rise Fm vagy a kezdeti Roxy rádió. Ami igen csak simogatja a lelkünket. Amire nagyon büszkék vagyunk, hogy minden segítség nélkül indultunk el és a mai napig is saját magunk szervezünk, rendezünk és fejlesztünk mindent a rádió körül.
   Tgsz.: Milyen nehézségekkel kellet megküzdenetek eddig?
    Zius:A kezdeteknél nagyon sokat dolgoztunk, hogy minden összeálljon. Nem akartunk egy gyenge minőségű hobbi rádiót csinálni. Próbáltunk huszonnégy órából huszonnyolcat dolgozni és néha sikerült is J. Elmondhatjuk mindenkinek, hogy a GyálFM a mi, szerelemgyerekünk lett. J
Zius és Andris alapítok,tulajdonosok, Dj-k és műsorvezetők
      Tgsz.:Hogyan állt össze a team és kik a vezető egyéniségek a rádióban?
    Zius : Elsősorban kiemelném páromat Andrist, aki technikusi feladatokat végez az mellet, hogy ő a másik tulajdonosa is a rádiónak ! Andris az alappillére a rádiónk szerkezetének. Hogyan is indultunk? Hirdetéseket adtunk fel, melyben Dj-ket, illetve műsorvezetőket kerestünk. Rengeteg volt a jelentkező, volt is dolgunk a válogatással, mert törekedtünk a színvonalra, technikailag és a műsorvezetők munkájában is. Volt olyan, aki ajánlással érkezett hozzánk. Kiemelkedő energiát fektet a napi működésünkbe Andrew Coaster, aki nem csak egy kiváló Dj, hanem egy fantasztikus grafikus is egyben. Andrew folyamatosan segíti a weboldal fejlesztését, a flyereivel.   (Andrew cikke itt található: http://tagrazartszemmel.blogspot.hu/2012/06/andrew-coaster-dj-grafikus.html )  Dj Barcsi aki az  élő műsorokban magas szintű profizmust nyújt, minden bejelentkezésnél. Samtboy a kezdetektől a legjobb minőségű trance és house zenét szolgáltatja. Mc Toma és B.B.G.  oldscool rap-et hozza el a hallgatóknak péntekenként. Dj Athis szintén péntek estékén pörgeti a bakelitet és hangolja partira a bulizni vágyókat.Természetesen nem maradhat el a Drum & Bass sem, napjaink új hangzásvilágával felfedezett stílusa, ezt pedig Vipy-D mutatja be nektek remek Live szettjeivel.
       Tgsz.: Milyen zenei stílust képviseltek és milyen műsorokkal rendelkeztek?
      Zius: Műsoraink zömét próbáljuk a tömör és igényes zene felé irányítani, a Dj-ink innovatív mixekkel jelentkeznek folyamatosan. Minden zenéjük új, technikájuk utánozhatatlan, a hangulata mindig magasztos mégis szexi és bulira hívó. Ellenben nem csak a bulizós közönséget célozzuk meg, hanem a pihenni vágyókat is, akik jobban szeretnek ellazulni egy koktéllal a kezükben. Nekik szólnak a chill, a soulful és ambient mixek. A garancia a Dj-k tökéletes munkája és ez által garantáltan nem zökken ki senki, a hangokon át kapott világból. A Rap és a Funky szerelmeseinek is kedveskedünk hetente, egy-egy alkalommal. Mindemellett a műsorvezetők és a Dj-k is megszólalnak a műsorokban. Konferálják a zenéket, beszélgetnek így interaktívvá teszik műsorainkat. Lemezlovasaink között megtalálhatóak elismert magyar és külföldi zenészek, illetve még fel nem fedezett tehetségek. Többen jelenleg is külföldön tartózkodnak, és ott népszerűsítik, hogy bizony a GyálFM az egyik legjobb és legdinamikusabban fejlődő web rádió.
       Tgsz:Melyik korosztály az, akinek szóltok?
Zius: Elég széles a spektrum meghatározva nincsen, de a felmérések alapján 14-34 közötti korosztály az, aki minket hallgat.
    Tgsz: Hogy álltok most? Mennyi hallgatótok van?
       Zius:Honlapunk látogatottsága 12 millióra nőt az indulástól (2011.11.11. 11:00 óra volt az első bejelentkezés.- a szerk.) május végéig. Folyamatos a fejlődés és a hallgatottsági adatok is nőnek!
       Tgsz:Ha jól tudom, nonprofit szervezet vagytok. Kik azok, akik titeket támogatnak?
 Zius:Igen az információ helyes. Támogatóink között van a Giuseppe Pizzéria és a Kheopsz szolárium terem. Non profit szervezetként várjuk a további felajánlásokat, ami a mi fejlődésünket is szolgálja a későbbiekben.
     Tgsz.: Milyen partikat rendeztek, illetve melyek azok a klubok, ahol megjelenik a GyálFM csapata?
 Zius:Rendszeresen szervezünk rendezvényeket, illetve részt veszünk meghívások alapján, bulikon, partikon, ahol a mi Dj-ink lépnek fel. Ezzel a célunk az, hogy a Hallgatókat kimozdítsuk és lehetőséget biztosítunk a személyes találkozásra. Ezeket a rendezvényeket hangban és már videóban is közvetítjük élőben. Az első nagy bulink a Teracc Cafe-ban volt majd a Club Underground-ban forrósítottuk fel a hangulatot. Ép most készülünk a GyálFM maratoni parti hétvégéjére, ami pénteken a gyáli Arizona Pub-ban indul és szombaton a maglódi Sport Pub-ban teljesül ki.  Várunk mindenkit szeretettel a részleteket pedig megtudhatjátok a honlapunkról!
    Tgsz.: Beszélnél a terveitekről a jövőre nézve?
Zius:A műsorokra nézve szeretnénk egy vidámabb reggeli műsort és egy kellemesebb talk show-t napközben. Felhívom a figyelmeteket, hogy lehet jelentkezni hozzánk műsorvezetői castingra! Hosszú távú célunk pedig rádiónkat FM-re vinni!
          Tgsz: Mit üzensz a rádióhallgatóitoknak?
   Zius:Azt üzenjük a Hallgatóinknak, hogy maradjanak továbbra is velünk és köszönjük mindenkinek, hogy minket választottak. Gyál FM, Rád hangolva!
GyálFM: www.gyalfm.hu

süti beállítások módosítása