Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Andrew Coaster Dj & Grafikus

2012. június 07. - Tágrazártszemmel

Andrew Coaster
2006-ban kezdtem el saját erőből tanulni a digitális képszerkesztést. Eleinte annyiból állt, hogy megnyitottam a Photoshopot, és azzal a lendülettel be is zártam. Aztán nagyjából másfél év alatt megismerkedtem a rétegekkel, maszkokkal, különféle Brush-ok használatával. Aztán jött az Illustrator, ami egy kicsit komolyabb szint, majd a Flash animációk. Persze ez is egy olyan terület ahol folyton keresni kell az újdonságokat, a trendeket, szóval a tanulásnak ma sincs vége.
Portfólióm között elég széles réteg van jelen, kisebb cégektől a nagyobb hoteleken át a média személyiségekig terjed a paletta, Felsorolás szerűen pár név: Dopeman, Dandy (Truesounds), Echolovers Fm, Ibiza Disco, Las Vegasi Excalibur Hotel & Casino, egy két Wellness szalon, de sorolhatnám még. És természetesen nem utolsó sorban a Gyál Fm arculatán is dolgozom a mai napig.
Gyakorlatilag reklám grafikus vagyok. Arculatok tervezése a fő feladatom, emellett igyekszem professzionális módon kialakítani a termékek megjelenését. Ez jelenleg elég kevés helyen működik ebben a formában (akár magyarországot nézzük akár külföldöt) hiszen mindamellett hogy viszonylag sok tehetséges ember van ebben a műfajban rengetegen követik az iskolát, ami az én véleményem szerint elavult. Igaz hogy vannak örök szabályok, de a 90-es évektől fogva ezeket már teljesen kiaknázták.
Az a fajta ember vagyok aki nem különösebben tervez, teszem a dolgom. Ettől függetlenül folyton keresem az újat, az ismeretlent, mind a digitális képalkotásban mind a fotózásban. Soha nem szerettem sorba állni, valahogy mindig sikerült szembe mennem az árral, aminek a következménye az egyedi megjelenés. Igaz nem tudok futószalagon dolgozni, ez a munka megkövetel egyfajta ihletet, egy adott lelkiállapot visszatükröződését lehet leolvasni az anyagokról. Vannak gyengébb napok és erősebb napok, ilyenkor egy új koncepciót követve kijavítom azt, amiről úgy gondolom ez még nem az amit szerettem volna.
Email: d3cor.graphic@gmail.com https://www.facebook.com/andrew.mallow További képek lejjebb találhatoak!
    

süti beállítások módosítása