Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A legjobb tetoválások a legjobb focistákon!

2012. május 13. - Tágrazártszemmel
Ha a tetoválásnak az eredetét szeretnénk vizsgálni, 250 évet kellene vissza menni az időben!Én ezt most nem teszem. Korunk sztárjai,színészek,sportolók,zenészek mint például David Beckham vagy Russell Crowe is a felelősek, hogy a világon újra és tartósan tetkó láz tombol. Például itt van a Beckham-féle elképzelés, amikor is felvarratjuk a saját gyermekeink nevét. Ez már nem csak rá jellemző. Manapság már bármit tetoválhatunk magunkra. Általában belső érzelmeink, hitvallásunk vagy fanatizmusaink jelképei jelenek meg testünkön. Modern korunkban már elfogadottak még az extrémebb varrások is. Egy kis összeállítást készítettem a legjobb focisták különféle tetoválásairól. Lányok ! El lehet gondolkodni, hogy a sportoló vagy a tetoválása az amit jobban elfogadnának a testükön.
Világbajnokok, Európa bajnokok, "BL"győztesek és a világ, vezető focistái...
David Beckham (Los Angeles Galaxy)
Beckhamnek már 11 tetoválás van összesen, de ezt bővíteni egy pillanat része alatt lehet. Gyerekei: Brooklyn, Cruz, Romeo és felesége nevét is atestén hordja. A VII-es római szám a jobb karján azt a 7  évet jelzi, amit Manchester Unitednél töltött . További megannyi gyönyörű tetoválás díszíti a testét.
Djibril Cisse (QPR)
Cissen számos tetoválás van, de a legnagyobb az angyalszárnyak a hátán. A fiú kinézete már elég extrém, reméljük nem ő lesz az foci  Rodman-ja!
Deco (Fluminense)
Az egykori Porto és a Barcelona középpályásának egy nagy gésa van a hátán és egy kisebb tetoválás a bal karján. Deco igazi művész a pályán, így nem meglepő, hogy egy gyönyörű festménnyel akarta díszíteni testét.
Zlatan Ibrahimovic (Ac Milan)
A Svéd támadó is felkerült a listámra. A kicsit mogorva és önteltnek mondott Ibra, szépen el van látva tetkókkal! Ha nem is  a modorát, de a tetoválásait és góljait sokszor csodálhatjuk.
Guti (Besiktas)
A ex madridista öröké fiatalos. Valahogy nem öregszik.A varázsszer összetételének kikotyogására még várunk kell. . Jelenleg Törökországban rúgja a bőrt.
Bal karján lévő tetoválása gyönyörű látványt nyújt.
Fabregas (Barcelona Fc)
Ennek a fúnak nincsen sok tetoválása, de a legjobb kategóriában benne van, még ha ezen a képen inkább egy hörcsögre is hasonlít.
Stephen (Aston Villa)
Írországot Sthepen szárnyai képviselik a listán. Ez mellet Cissé szárnyai kicsit eltörpülnek. Szerintem Fenomenális!
Jermaine Jones (Schalke 04)
Jones nem a "Jonás testvérek" tagja, inkább egy acélos futballista. Mindig kemény és férfias! Tetkói is ezt sugallják: Lányok  vigyázatok! Itt egy magabiztos férfi!
Marco Materazzi (Inter)
Az Inter Milan védője. Leginkább Zizu-val való szópárbajról és fejelgetésükről  híres. Nem éppen finoman mondta az ominózus meccs közben  Zizunak, hogy a húga is meg volt… Természetesen tréfának szánta, de a veterán francia ezt nem vette jó néven! Varrásai pazar látványt nyújtanak! Igazi rossz fiú külső.
Fernando Torres (Chelsea)
A spanyol "kölyöknek" becézet Fernando, miután elkerült Madridból, felpörgette az eseményeket. A tetoválásokhoz párosult gyermek áldás  is az angliai évek során. Nem nézném ki belőle az apa szerepet.
Francesco Totti (Roma)
Totti a Roma emblematikus személye. A veterán csatár egoizmus nélkül mondhatná:
- a Róma én vagyok! Én el is hinném neki. Találóan egy romai harcos van a jobb karján.
Victor Valdes (Barcelona FC)
A Barcelona kapusa is helyet kapott a listán. Ő az egyik legeredményesebb katalán kapus a klub története során. Még így is Casillas-t a válogatottból nem tudja kiszorítani!
Zsoliee
süti beállítások módosítása