Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Mozi: Looper – A jövő gyilkosa

1970. január 01. - Tágrazártszemmel

2074 – ebben a zsúfolt és megfigyelt világban az alvilágnak sem könnyű eltüntetni egy holtestet, mivel lehetővé vált már az időutazás, így a halálra ítélt embereket elfogják, megkötözik, zsákot húznak a fejükre, ezüströgöt raknak a hátukra és visszaküldik 30 évvel a múltba, ahol várja őt a múlt bérgyilkosa (a jövő gyilkosa). Az áldozat megjelenése után rögtön golyót röpít bele, az ezüstöt magához veszi, így a maffia megszabadul a jövőben a nem kívánt személytől és a „jövő gyilkosa” is jól jár.

Ezt a folyamatot Abe (Jeff Daniels), a jövőből visszaküldött személy felügyeli. Egy „jövő gyilkosnak” senkit sem szabad szabadon engednie, még saját magát sem. Mivel a jövőben, 2074-ben új rendszer van alakulóban, így egyre gyakrabban keresik ott meg azokat a személyeket, akik 2044-ben bérgyilkosok voltak és őket küldik vissza, így előfordul, hogy saját magukat kell megölniük. Onnantól kezdve marad 30 évük, amit leélhetnek. Ez a folyamat megszakad, ha elengedi saját magát, a jövőből visszaküldött énjét. Ilyenkor minden bérgyilkos rááll erre az ügyre, és megkeresik a jövőből jött személyt, hogy kiiktassák, vagy azt, aki elengedte saját magát, mert ha őt ölik meg, a jövőből jött is meghal.

 Sajnos Joe (Joseph Gordon-Levitt) is ezt tette, bár nem szándékosan. Így most meg kell keresnie a jövőbeli énjét, hogy megölhesse magát, mielőtt a többi bérgyilkos öli meg őt. Az „öreg” Joenak (Bruce Willis) viszont más terve van a múltban. Meg akarja keresni és meg akarja ölni azt a személyt aki 30 év múlva, átveszi az irányítást és visszaküldi őt a halálba. Furcsa mód Joe pont arra a farmra kerül ahol az a gyerek él, akit az idősebb énje keres és elhatározza, hogy változtat a dolgon, nem hagyja, hogy megöljön egy gyereket, de tudja, ha megakadályozza meg fog halni.

 Elég bonyolult filmé válik, de érthető lesz a végén minden, van szuperképesség, lövöldözés, akció és dráma. Minden megvan, ami egy jó filmhez kell. Ezt a filmet is csak ajánlani tudom mindenkinek.

gugli

süti beállítások módosítása