Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

A Tv2-nek ördöge van

2014. július 25. - Penny Wise

Hatalmas a ribillió az RTL Klub háza táján (is), ugyanis hogy, hogy nem, a csodálatos, fantasztikus Ördög Nóra (civilben: aktfotósfeleség), a csatorna saját nevelésű, egykori üdvöskéje 13 év után felmondását lobogtatva bekocogott mélyen tisztelt Kolosi Péter programigazgató úr irodájába, hogy ő bizony nem kíván a továbbiakban együtt dolgozni az RTL Klub gárdájával. (Akiknek hovatovább nem kevesebbet köszönhet, mint, hogy sztárrá tették és a tenyerükön hordozták.) Hogy a történetnek még nagyobb legyen a csattanója, pillarebegtetve közölte, hogy ő mostantól a konkurenciánál (értsd: Tv2; gúnyneve: Csigakettő) fog dolgozni és pont. Mert az jó lesz neki. (És szerintem tuti megmarad neki az AVON és a Spar arca „címe” is.) Szívesen lettem volna légy a falon, hogy lássam, miként reagálta le Kolosi Nóra eme bejelentését, ám biztosan nem lejtett örömtáncot a hír hallatán. Mert munkahelyet váltani mindenkinek joga van. Még a legnagyobb konkurenciához való átigazoláshoz is; más kérdés, hogy egy ilyen éles váltás mennyire elegáns lépés. Ám ha hinni lehet a híreknek, akkor az üvöltöző műsorvezető úgy intézte a munkahelyváltását, hogy már megkötötte az új szerződését a Tv2-vel, miközben még élt az RTL Klubbal megkötött is. Így hát nem csoda, hogy hetek óta mindenki hitetlenkedve csóválja a fejét médián innen és túl, meg a pórnép körében is, hogy ejnye-bejnye; emellett döbbent arcot vág, sőt mi több, sokak szemében ezzel a lépésével akkora árulást követett el, hogy bátran adhatna különórákat a Pál utcai fiúk Geréb Dezsőjének.

Nóri.jpg

Természetesen mindenkinek megvan a saját verziója a történtekről; a bulvármédia pedig lubickol az Ördög Nórás-hírekben. Mindig kapunk valami naprakészet a média „Ördögéről”; a nagyobb összegű fizetésétől kezdve a „hol fog szülni Ördög Nóra?” téma kivesézésén át egészen odáig, hogy mikor szüli meg a harmadik gyerekét. (Holott e sorok írása közben még a második sem született meg.)
Ez is egy érdekes dolog amúgy: Ördög Nóra mindenórás kismama; hamarosan kisfia születik. Amikor tavaly tavasszal megszületett Nánási Micike, akkor úszott a boldogságban, és noha nem nyilatkozott, de volt neki ilyen kismamablogja, ahol a családi életük boldog-boldogtalan pillanatáról beszámolt. (Ezekből pedig előszeretettel kanyarított cikkeket a média.) Tudni lehetett, hogy a kislány lombikprogram segítségével fogant meg, amit számtalan reménytelen és kétségbeesett próbálkozás előzött meg. Akkor Nóra azt mondta, hogy legalább egy évig otthon marad a kicsivel. Aztán valamivel az egy év letelte előtt visszatért a képernyőre; áldott állapotban, mivel a szerencséjüknek köszönhetően a második baba természetes úton fogant; tökre váratlanul. Most viszont esze ágában sincs otthon maradni; a kisfiú néhány hónapos korában ő már ott virít majd a Tv2 képernyőjén. Nincs jogom elítélni, mégis furcsa ez nekem. Mert akkor nem kellett volna az az álszent duma korábban, hogy úgy küzdenek egy gyerekért, mint gladiátor a római arénában, és neki ez a legeslegeslegfontosabb. Hát, a karrier talán még fontosabb. De nekem aztán mindegy, ettől nem lesz számomra sem jobb, sem rosszabb. Csak véleményem szerint így nem hiteles a hölgy.
Ördög Nóra tehát megy, az RTL Klub meg – szintén a cikkek szerint – bosszúhadjáratba fogott: a bögréjét kidobták, elkeresztelték Napraforgó Nórának, és ki is tiltották az RTL Klub székházából. Azért ez kissé fel lett fújva szerintem. Nóra nem maga az ördög, annak ellenére sem, hogy a neve szerint mégiscsak. Hozott egy döntést – nyilván előtte alaposan mérlegelt és számításba vett mindent, megbeszélvén az ő Palkójával. Lehet, hogy nem teljesen így kellett volna ezt intézni, de ez a lényegen mit sem változtat. (Az egykori munkaadója ugyan beperelte, de ő sem hülye; úgy tudom, belefoglaltatta az új szerződésébe, hogy ha fizetnie kell a Reteknek, a Csigakettes majd csenget.) Ki tudja, hogy a helyében nem ezt tette-e volna a nagy többség? Ítélkezni nagyon könnyű mások felett, az emberek pedig habzó szájjal meg is teszik; miközben sokszor inkább a saját portájukon kellene sepregetniük. Nóra egyébként nekem évekkel ezelőtt még szimpatikus volt, aztán kezdett kevésbé az lenni; az idő múlásával pedig olyan nyálas saga szövődött köré – és bántja a fülemet az ordibálása! –, aminek fényében pont nem érdekel, hogy az RTL Klub vagy a Tv2 csapatát erősíti. Egy a lényeg: ott is üvöltözött és itt is azt fogja tenni. Ráadásul mivel Nóra főként a nagyobb kaliberű showműsorok vezetésében spíler, így el nem tudom képzelni, hogy mit értett azalatt a nyilatkozatában, hogy új lehetőségeket, új kihívást remél az új munkahelyétől, mert az RTL Klubnál már nem tudott 110%-kal dolgozni. Lehet, hogy ott másképp kell ordítani, mert más a stúdió akusztikája? Mindenesetre, aki kíváncsi rá, valamikor ősztől láthatja ismét a tévében. De vigyázat! Jól véssétek az eszetekbe, hogy Tv2! Nem RTL Klub!

Penny Wise

süti beállítások módosítása