Felnőtt tartalom!

Elmúltam 18 éves, belépek Még nem vagyok 18 éves
Ha felnőtt vagy, és szeretnéd, hogy az ilyen tartalmakhoz kiskorú ne férhessen hozzá, használj szűrőprogramot.

A belépéssel elfogadod a felnőtt tartalmakat közvetítő blogok megtekintési szabályait is.

Tágrazártszemmel

Nem Conchita nyert az Eurovízión

2014. május 19. - Stewie

Névtelen.jpgAz Eurovízió igazi győztese a tolerancia. Miként várhatja el például egy roma származású ember, hogy ne bélyegezzék meg bőrszíne miatt, mikor ő is tele van előítéletekkel, másokkal szemben. Hogyan várhatja el egy kerekesszékes, hogy ne nézzenek rá másképp mert ő korlátozott képességű, hogy várhatja el egy meleg, hogy elfogadják, mikor ő is kirekeszti mássága miatt azt a transzvesztitát, aki véleménye szerint rombolja a megítélését a heterók szemében.

A válasz egyszerű, tolerancia! Vannak dolgok, amiket tolerálni kell még akkor is, ha nem értünk vele egyet. Nem kell mindent szeretni, lehet véleményünk, de nem kell mocskolódni. Ami nem öl meg, nem veszélyezteti az életünket, társadalmi berendezkedésünket, munkánkat, azt toleráljuk. Csak így lehet békében élni ezen a földön. És igen.. olyan helyen, ahol nincs teljes tolerancia, ott ez vicc tárgya és hozzá hasonlítják majd a többi meleget. Nélküle, és vele is ugyan úgy rossz a véleményük az embereknek azokról, akik másképp élnek. Sajnos hazánkban vicc tárgya az, aki nem olyan, mint mi: fekete, ázsiai, alacsonynövésű, túlsúlyos, meleg.. szóval aki egy kicsit is eltér (akár öltözködésileg is) a hazai sztenderdtől.

w.jpgDe itt a kérdés, milyen jogon ítél el valaki valakit nemi hovatartozása, kinézete, öltözéke miatt? Senkinek semmi köze hozzá. Mindenkinek egy élete van, és ha ő így érzi jól magát a bőrében, akkor neki így kell élnie. Nem azt hirdetem, hogy mindent toleráljunk és éljen mindenki úgy, ahogy szeretne, hisz azt nem kell engedni, hogy valaki szeret meztelenül lenni az járjon nyugodtan úgy az utcán. Csak azt mondom, hogy például Conchita szerintem semmivel se mutat rosszabb példát a gyerekeknek, mint az, aki sok piercinget lövet a fejére. Nem hiszem, hogy a kisfiú, aki ezeket látja a buszon, előbb akar szakállt és női ruhát hordani mint piercinget!

66.163.826.jpgInnen nem is oly messze, átléphetünk egy másik világba. Egy szakállas transzvesztitát ünnepelnek több ezren az utcán. Fiatalok és idősek, melegek és heterók, kisgyermekes családok. Ráadásul mindezt a közszolgálati televízió élőben közvetíti. Nem elzárt utcákon vezetik körbe kordonok és rendőrök ezrei között, hanem szabadon áll egy színpadon, énekel az emberek meg vidáman tapsolnak.
Európának ebbe az irányba kell haladnia, hogy minden ember szabadon élhessen. Legyen nagyobb mértékű elfogadás és tolerancia. Épp elég gond van a világban ahhoz, hogy annál fontosabb dolgokkal foglalkozzunk, mint az hogy ki meleg és ki nem, vagy hogy egy transzvesztita szakállt növesztett.

Az a baj, hogy sokan úgy vélik, agyi kapacitásuk nem engedi továbbgondolni a dolgot, hogy a gyermeke védelmében nem szereti a melegeket, ne mutogassanak ilyeneket a tévében, és tiltja, ellenzi.
Miért? A melegek késsel támadnak a járókelőkre? Megerőszakolják őket?? Ja igen, összemossák a homoszexualitást a pedofíliával. A meleg nem erőszakol meg gyereket a pedofil meg nem kúrja meg a saját nemét.. kivéve a homokos pedofil, de az más tészta.

A lényeg, hogy a homoszexualitás nem egy olyan dolog, amit eltanul a gyerek, mert azt látja, hogy vannak ilyenek is. Nem, ugyan úgy az az otthoni példa, hogy van anyu akit apu tol. Maximum a gyerek elér egy olyan intelligencia szintre, hogy ne ítéljen el másokat ok nélkül.

süti beállítások módosítása